Skribent- och contentjobb ökar

Av155cm.se

Skribent- och contentjobb ökar

En värld i förändring flyttar online pandemin eskalerat takten – plötsligt finns det online-jobb på varenda jobb-sökar-sajt. Men det gäller att förstå tidens anda och tankar, för det innehåll du lämnar ifrån dig måste vara attraktivt.

Skriva content

Att skriva små korta berättelser samt att göra research inom nya ämnen är ett ganska trevligt jobb som du kan göra på distans och som du faktiskt kan utföra på en heltid. Du bestämmer oftast själv hur många timmar eller hur många uppdrag du vill ta på dig. Det finns olika sorters skribentjobb alltifrån marknadsföring till att bara skriva vettigt innehåll.

Datainsamling

Det finns mycket annonsering om jobb som handlar om datainsamling, ofta i tillfälliga projekt men det finns även över längre tid. Här behöver du inte så mycket tidigare erfarenhet, du följer oftast lagd uppgift som ska utföras.

Allt som handlar om att skapa innehåll på nätet, teknik och marknadsföring över nätet är områden där det finns mycket jobb och där det har blivit ännu mer under pandemin. Om du samtidigt arbetar för flera företag kan du planera din situation själv utan vara bunden av att åka till arbetsplatsen.

Om författaren

155cm.se