Framtiden – förändring är beständigt

Av155cm.se

Framtiden – förändring är beständigt

Vi lever i förändring och det vi vet med säkerhet är att förändring är en bestående process. Egentligen ska vi vara glada att förändringar sker eftersom det medför möjligheter och nya saker som vi kan dra nytta av. Det kan till och med bli helt upp till oss hur mycket pengar vi vill tjäna och hur många timmar vi vill jobba.

Framtidens arbetskultur

Ingenting kommer att bli exakt som det var. Framtidens arbetskultur kommer att bli mer dynamisk, alltfler företag bryr sig om hur de anställda mår och hur deras livssituation ser ut. Man har kommit till insikt om att denna typ av trivsel påverkar det resultat man gör i sin roll på arbetet. Vi går mot en mer resultatdriven arbetskultur – en kultur där det räknas vad man uppnår men betyder mindre på vilket sätt man tar sig till målet.

Ledaren

Även ledning på distans ökar. Företag efterfrågar ledare som har erfarenhet av att leda människor från flera länder på distans. Den moderna ledaren behöver andra egenskaper än den tidigare mer traditionella ledaren. Man behöver läsa människor kapacitet och emotionella förmåga mycket bättre och förstå hur man bygga effektiva möjligheter för en bra online kommunikation.

Om författaren

155cm.se