Arbeta hemifrån med onlineföretag och använd delgivning

Avhannah

Arbeta hemifrån med onlineföretag och använd delgivning

Om man startar eget företag med försäljning av varor online, är det lätt idag att arbeta helt hemifrån. Det kan dock vara en hel del att hålla reda på som leveranser eller till exempel fakturor. Om en kund inte betalar i tid och fakturor går vidare till inkasso, kan det hända att man sedan i nästa steg är i behov av en delgivning till kunderna. Då kan man använda sig av Intrum som har riktigt kunnig personal och trygga tjänster inom alla former av delgivningar.

Arbeta hemifrån och använda delgivning

Att ha ett onlineföretag som säljer varor har många fördelar och man behöver inte ha ett lager hemma, utan man kan blir återförsäljare av varor som skickas direkt till kunderna. Då har man lagret på internet och man slipper stora kvantiteter av varor i hemmet. Det kan också handla om tjänster som man utför, men att kontoret ändå ligger på hemmaplan. För att man ska ha en bra kontroll på fakturor i onlineföretaget, är det perfekt att också använda sig av Intrum som med professionella tjänster kan hålla reda på faktureringar om man till exempel har fakturor till kunderna på kredit. Med smarta tjänster via Intrum är det därför också bra att kunna ta del av tjänster som delgivning om kunderna inte betalar i tid. Då kan Intrum avlasta med många bra tjänster man kan ha nytta av till onlineföretaget man driver hemifrån.

Fördelen med hemmakontoret och Intrum

Det finns många positiva fördelar med hemmakontor då man bland annat har mer frihet att ta pauser och slipper en stressig arbetsmiljö som till exempel ett kontor med mycket ljud och folk. Då är det perfekt att också kunna använda sig av Intrum när man behöver en delgivning till kunder, fakturahantering kring krav- och inkassohantering eller reskontrahantering. Med tjänster från Intrum slipper man stressen kring kravbrev och inkasso, vilket Intrum kan backa upp med i alla lägen. När man har ett hemmakontor är det också bra att tänka på ergonomin, vilket innebär att man ska ha ett höj- och sänkbart skrivbord, en ergonomisk stol och bra förvaring man lätt kommer åt.

Om författaren

hannah administrator